Auzotar-elkarteetarako aholkularitza

Som Energia kooperatibak auzotar-elkarte guztietara doaneko aholkularitza eskaintzen die potentziaren eta tarifaren baldintza onenak jakiteko.

Analisiaren funtsezko puntu inportantenetariko bat ez-etengarriko elementuak dauden ala ez (igogailuak edo garajeetako ke-erauzgailuak). Hori dela eta, hauek ez-etengarriko elementurik baldin badaukate, potentziaren ahalmena jakitea derrigorrezkoa da.Datu hori erraz aurki daiteke, horretarako finka-administratzaileari galdetu edo igogailuaren fitxa-teknikoan bilatu.

Hornidura-puntu konkretu baterako aholkularitza eskatzeko, hurrengo formulario bete behar da eta egun gutxitan analisiaren ondorioak posta elektronikoaren bidez jasoko dituzu.

**********MANTENUKO ZERBITZUA*******************

AUZOTAR KOMUNITATEETARAKO AHOLKU ERREMINTA BERRI BAT

ESKAINTZEKO LAN EGITEN ARI GARA

******EGUN BATZUETAN GURE WEBEAN EGONGO DA*******