Nola alda nezake banku ordainagiriak jasotzeko kontu korrontea?

Som Energiaren Bulego Teknikora sartu behar duzu kontu korrontearen zenbakia aldatzeko ( https://oficinavirtual.somenergia.coop/eu/login/). Segurtasun prozedura bat ezarri dugu, kontu korrontea aldatzen duena ordaintzailea dela ziurtatzeko.

Zure kontu korrontearen aldaketa eskatu ondoren, minutu gutxitan, posta elektronikoan mezu bat jasoko duzu konfirmatuz. Postan iritsiko zaizun lotura klikatu beharko duzu aldaketa aurrera eraman dadin.

Emailaren bitartezko balioztapena 48 orduren buruan egiten ez bada aldaketak ez dira efektibo bihurtzen eta berriz egin beharko da prozesua.